I sista minuten

Jag brukar säga att jag inte är någon tävlingsmänniska. Jag påstår att jag inte bryr mig om hur det går för mig i tävlingar och att jag egentligen inte alls vill vinna. Länge trodde jag att det var så, men nu har jag blivit tvungen att erkänna det som jag förmodar att min omgivning redan känner till, att jag tycker om att vinna. Så nu när jag ligger på en tredje plats i klubbmästerskapet och det endast är en etapp kvar är det med stor vånda jag försöker välja ut de bilder som jag ska tävla med.

Jag beställde utskrift på ett antal men kände mig inte helt nöjd så jag beställde några fler. De skulle hinna komma precis i tid. Jag hade möjlighet att hämta dem nu på eftermiddagen och skulle sedan kunna välja och montera nu i kväll. Så blev det nu inte, när jag kom till butiken så fanns där inga bilder trots meddelande om att de hade kommit. De hade levererats till fel ombud men när det uppdagades var det försent att hämta dem där. Jag hoppas att jag kan hämta dem på lunchen och kanske hinna montera dem också. Hur jag nu ska klara av att välja vet jag inte riktigt. Men till kvällen måste det vara klart. Jag är trippelbokad i morgon kväll men ska försöka hinna förbi  klubbmötet för att lämna in dem. Lite irriterande är det nu när jag faktiskt hade planerat så bra. Men varför frångå en gammal vana att alltid göra detta i sista minuten. Det har ju fungerat hittills. 

10 svar

 1. Ju närmare segern ligger inom räckhåll desto mer blodad tand får jag. Då känns det för min del plötsligt som att jag blir en tävlingsmänniska vilket jag inte normalt tycker att jag är. Hoppas du hinner hämta ut bilderna och montera dem. Varmt lycka till önskar jag dig.

  Kram

 2. Jag kan känna igen mig här. Men det brukar fungera och ibland blir sake roch itng väldigt lyckad just när dte är tidsbrist Håller tummarna att du hinne roch att det sedan blir en vinst på något sätt i klubbmästerskapet.
  Fina bilder som du visar här och hoppas vi senare får se de du hämtar ut, eller några av dem…
  Kram!
  Lycka till!

 3. Känner så väl igen det där med sista minuten. Ofta börjar man i god tid men ändå är det något som inträffar och så står man där och ramar in strax före inlämning.
  Det är nog ett gott tecken. Lycka till! Jag håller på dig 🙂

  Kram och fin helg!
  Christina

  1. Ofta blir det så med bildinlämningen vet inte varför det ska vara så svårt att vara ute i god tid. Bilderna kom i alla fall in i tid så nu är det bara att vänta. Första tisdagen i dec kommer resultatet.
   Kram

 4. Vad är det för tävling du deltar i?
  Jag är verkligen inte en tävlingsmänniska. Visst blir jag glad om jag vinner, men jag ställer sällan upp på tävlingar på grund av att jag är så ointresserad.
  Önskar dig lycka till i den här tävlingen. Fotografera kan du ju 😉
  Kram

  1. Det är vår årliga tävling i den fotoklubb jag är med i. det är endast i fotosammanhang jag tävlar. Det är ett sätt att utvecklas som fotograf att få bilderna bedömda. Ett annat sätt som är mist lika utvecklande är att vara med och bedöma andra bilder.
   På tisdag får jag veta hur det gått.
   Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.