Japan på hemmaplan

Idag är jag i Japan. Morgonen bjöd på vacker dimma som sedan lättade och visade mer av den underbara utsikten. Matnyttiga föreläsningar, varma källor och trevligt sällskap. Japan är ett trevligt ställe att vara på.

Hasseludden1-2 Hasseludden3

 

 

 

 

 

 

Hasseludden2

 

 


10 svar

 1. Jag har bara sett reklamen från Hasseludden, det räckte för att man skulle bli hänförd…
  Vi har dock ett fint spa med badtunnor vid turistanläggningen, bara att man inte unnar sig själv att njuta på hemmaplan…
  Kram

 2. Vad du har nära till Japan. Trevliga föreläsningar är alltid inspirerande.
  Här kommer mina röster. 3, 4, 6 och 10. Jag fick väl välja fyra favoritbilder? 🙂 Det är inte lätt för du är en duktig fotograf och bjuder på många fina bilder i bildspelet.
  Helgkram Bosse

  1. Tack Bosse, du får välja hur många favoritbilder du vill. De gamla hittar du under fliken fotografier. Bild nr 3 och 4 är tagna i norra Stockholm under en kvällsutflykt med naturfotogruppen, bild nr 6 är från Merlänna en magisk kväll när solen plötsligt visade sig efter att det regnat, ljuset var fantastiskt, dimmorna och ja det var som en japansk tuschteckning, nr 10 är tagen i Findhorn, Skottland där en av mina allra bästa vänner bor.
   Det är härligt att ha nära till Hasseludden, Japan. Men en dag ska jag åka tillbaka till det riktiga Japan. Jag var där för några år sedan och känner mig långt ifrån färdig. Jag har alltid velat åka dit, alltid varit faschinerad av det landet och det gjorde mig inte besviken. Kram och ha en härlig helg.

 3. I see that Life Traffic Feed writes i’m from Herve. In fact i live in Liège.
  Enjoy your travel!
  Without any link i was very touched by Henning Mankell’s death a few days ago;

  1. It´s strange I don’t why it´s say like that. It often say I´m in Örebro a town quite far from Stockholm where I live.
   I haven’t been far away I was at a spa with japanese bath close to were I live, it felt like be in Japan. Next week I’m of for Copenhagen I’m attending a yoga course.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.