Kanske en lösning

Allt strul med hemsidan har fått mig att nästan tappa sugen. Men jag har ändå inte kunnat släppa det. Så idag lyckades jag hitta fram till något som kanske är en lösning. Det kommer att krävas mycket jobb men om jag ska återställa allt som det var men nu börjar jag förstå i alla fall en liten del av det hela. Sen kan jag också få lite stöd av en kunnig person så kanske att det löser sig.

Livet för övrigt tuffar på. jag sjunger, tar en bild om dagen till Blipfoto, yogar och försöker läsa lite emellanåt. Det är inte så illa på det hela taget. Faktiskt helt ok.

2 svar

  1. Skönt om du kan få ordning på hemsidan och fint med extra hjälp. Men visst tar det på krafterna med strul. Hoppas det löser sig.
    Dagarna tickar på och det känns när jag läser som om du har detm just som du skriver, helt ok.
    kram!

  2. Hoppas att du får god hjälp med hemsidan så att den ska fungera igen. Visst går dagarna en i taget och sakta med säkert.

    Kram och god söndagskväll!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.