Köpenhamn II

Det är helt obegripligt hur jag kunde åka iväg och inte få med mig en kamera. Det enda som jag kom med  var laddaren till en av kamerorna. Jag känner mig naken utan kamera och ser fantastiska motiv överallt. Det är tur att jag har i en telefon med kamera, så helt bildlös blir inte den här resan.

 

Cyklister
Morgon

Cyklister-5

Kväll

12 svar

 1. Jag har upptäckt hur smidigt det är med mobilkameran och också redigeringsfunktionen som kommer med. Jättebra som snabba skisser, eller att bygga ett inspirationsbibliotek med (med strödda muttrande och långa blickar från butiksbiträden och restaurangpersonal) – och som snapshots på resande fot!

  Ha det så trevligt i Köpenhamn, och med yogan.

  Hörs
  kram
  Nilla

  1. Det är verkligen smidigt på alla sätt med mobilen. Men just den här gången hade jag tänkt ta mig tid på kvällarna och riktigt lära känna min ganska nya kamera och så ligger den kvar hemma på skrivbordet. Men jag kommer över det 🙂 och jag hinner inte med så mycket fotande det är långa dagar och hemläxor. Kram

 2. Förstår din frustration, men det är okej ibland med snapshots också,. Med en enkel mobilkamera kan man fånga stämningar och ögonblicksbilder hur bra som helst!
  Kram

  1. Tack Christina! Det är en vacker stad Köpenhamn. Egentligen första gången jag är här. Jag går till och från min kurs, det tar ca 25 min och det är det jag hinner se av staden. Lite snopet när jag nu är här och det är så fint höstväder. Men man kan inte få allt. Kram.

 3. Det brukar ju sägas att den bästa kameran, det är den som man har med sig !
  Och visst, inväntar man bara mobilens automatiska skärpeinställning så kan det bli riktigt bra.

  1. Ja det är ju förvisso en sanning. Men lite irriterande är det, saknar min vanliga kamera där jag själv kan bestämma så mycket mer än jag kan med mobilkameran. Men egentligen är det en världslig sak. Jag kanske kan hinna gå och se på en fotoutställning istället för att ta egna.

 4. Njae, dina bilder är alltid välkomna, oavsett kamera. 🙂
  (Själv missade jag statusen på mina batterier i den riktiga kameran när jag tänkte filma i Theresienstadt i somras! Inga nya inom mils omkrets!
  Irriterande var bara förnamnet…)

 5. Men vilken otur att kameran inte kom med för fotografera, det vill man göra. Tur att mobilen finns på plats i alla fall även om det inte är samma sak.

  Minns min panik när jag tappade min kompaktkamera i marken när jag var i Brasilien. Bara ett par foton under en hel dagstur. Tack och lov fanns systemkameran hemma hos sonen med sambo.

  Kram

  1. Jag har inte haft mycket tid att fotografera för kursen håller på hela dagarna även nu i helgen har vi haft fullt program. Så när vi släppts lösa är det redan mörkt. Men nog känns det som om den fattas mig, kameran.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.