Lördag i stan

Fortfarande ingen kontakt med världen efter drygt en vecka. På torpet får jag surfa via mobilen Och nu måste jag göra samma sak här hemma. Jag trodde att det löst sig under min bortavaro men så var inte fallet. Irriterande är bara förnamnet och dessutom kostar det en smärre förmögenhet eftersom jag inte har så mycket surf i mitt mobil-abonemang. Grrrr.

Varm dag men bästa födelsedagsvädret för äldsta dottern som firades med brunch. Blåbärsplättar, lönnsirap melon, scones, nybakad mamma limpa, yoghurt, nötter, avocado, keso, pannkakstårta och hembakade vaniljhjärtan, te och kaffe. Juicen glömde jag ta fram liksom ananasen men gick bra ändå. Själv medförde födelsedagsbarnet en flaska bubbel så det blev festligt värre. Så nu är hon firad ordentligt och efter en trevlig samvaro drog hon och kusinen vidare och lämnade oss gamlingar kvar.
Sen blev det en slö dag i solen och nu åker jag snart till Arlanda för att hämta hem min hjälte. Han har varit iväg och traskat fyra mil om dagen i fyra dagar. Med en temperatur på väl över 30 grader förstår jag att det varit ett tufft äventyr. Jag gissar att det här var sista gången han går Nijmegenmarschen. 66 gången har den som gått flest gånger knallat den. Kära maken har nu gått den 2 gånger, vilket, sett i mina ögon,  är en prestation som heter duga även om jag i mitt stilla sinne undrar om det verkligen är helt klokt att syssla med sånt när man kan sitta på bryggan och läsa en bok. Nåväl det är tur att vi är olika vi människor.

Summer in the city

139 Summer in the city

6 svar

 1. Vilket trevligt firande av dottern! Hoppas att hon blev nöjd på alla vis. Tråkigt att uppkopplingen fortfarande inte fungerar…

  Kram

 2. Men det är ju så att 47000 inte kan ha fel, eller? Har förstås tjuvkikat på länken och det var ingen liten klubbtävling direkt. Duktigt jobbat…men jag hade valt att ligga i sjön och svalka av mig de fyra dagarna..
  Stackars pippin som gick och dog, tror du den inte kunde flyga o ramlade ner eller var den sjuk? En starunge hittade jag på golvet härom dagen när jag steg upp, stendöd men ouppäten, tack o lov. Ändå hittade jag små fjädrar runtom i köket…
  Kram

 3. Vad trevligt att fira dottern med en så läcker brunch och så mycket gott….
  Håller helt med dig om att internet bara ska fungera och att blogga och använda mobilens surf är inte vad man tänkt sig. Gaaahhh!
  Och vilken hjälte du hämtar hem! Att gå fyra mil om dagen är ju en bedrift, fantastiskt! Svalt har det ju inte varit under vandringen.
  Visst är dte tur att vi är olika för tänk så tråkigt det annars skulle bli.
  Stor kram!

  1. Det blev en mycket lyckad brunch. Vi fick igång nätet lagom till att vi skulle åka iväg till torpet. Här är det lite si och så med uppkopplingen,.Därav sporadiska inlägg och inte så många kommentarer hos er andra som jag skulle vilja.
   Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.