Onsdag

Onsdag och vitt av frost utanför fönstret. Så vacker världen blir när vi slipper det bruna. våta, leriga. Det är som att komma till någon annanstans. Det blev för mörkt att fotografera frosten ute så jag tog in några blomställningar. Det var svårt att vara tillräckligt snabb men några bilder blev det i alla fall.

Idag har jag haft min första sjukdag på sexton månader det kan man väl tycka är helt ok. Men efter att medicinerat och sovit i nästan 12 timmar så känner jag mig så gott som frisk så det blir nog till att kliva iväg i ottan imorgon. Men då är det ju redan torsdag och nästan helg.  Dessutom har jag roliga saker att ta itu med på jobbet. Hoppas att du också får en trevlig torsdag.  

7 svar

  1. Ja jag var snabb, rusade in med kläderna på och hade redan förberett allt med vas och svart bakgrund.
   Det gick bra att jobba idag men nu känner jag mig lite matt.
   Kram

 1. Visst var det en vacker onsdag med all rimfrost och sol. Jag hann med att foto lite…
  Ångrar att jag inte testade med svartvitt. Men nästa gång.
  Nuter av dina vackra bilder.
  Trist att du varit dålig men är du nu piggare så hoppas jag att det förblir så.
  Stor kram och trevlig helg.

  1. Det var en fantastisk dag. Tyvärr han det bli så mörkt innan jag fick tid att fotografera. Armen är mycket bättre men det går väldigt långsamt tycker jag som är ovan vid att inte må bra.
   Kram

 2. Minns att vi hade en dag förra veckan med frostvitt landskap. Det täckte allt man såg utanför fönstret. Såååååååå vackert.
  Men snön lyser ännu med sin frånvaro …
  Jättefina bilder. Du har verkligen fångat kristallerna så dem kommer till sin rätt 😀
  Kramis

  1. Det är så vackert med frost.
   Jag är mycket bättre och var bara hemma en dag. Men det tar tid. Jag har fått en akut bursit, slemsäcksinflammation i armbågsleden. En smärtsam historia som verkar ta sin tid att läka ut. Ingen belastning på armbågen men annars går det mesta bra och nu har jag nästan inte ont längre.
   Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.