Orange

Den nya deltävlingen hos Bosse  blev något av en uppmärksamhetsövning, det gillar jag.  Hitta orangea saker i din omgivning var uppgiften. Jag hade verkligen ingen aning om att vi hade så mycket orangea saker på jobbet. Inte heller att Stockholm kryllar av orangea ryggsäckar, plastpåsar och gymnastikskor. Otroligt att jag inte tänkt på det förut.  Men det är det som är grejen, att rikta fokus på något och vips ser man saker man aldrig sett tidigare. Här kommer bilder på tio av de orangea saker som jag idag.

Orange

Som vanligt blir bilden både större och bättre om du klickar på den.

 

8 svar

  1. Snyggt jobbat! Jag insåg samma sak och noterade att det fanns mycket orange i min omgivning. Ärligt talat gjorde det mig lite förvånad men varför inte; ibland behöver man bli medveten om vissa saker!

    Kram

  2. Tröjan var snygg och påminner om en som min fru köpte förra året. Regnmössan gillar jag. Den lyser upp och är tuff. 🙂 Den där saxen däremot tycker jag är ful. Vi har en. Många andra har den tydligen. Visst är det intressant att se vardagen och hemmiljön genom nya fräscha färg-glasögon.
    Kram Bosse

    1. Tröjan satt på en arbetskamrat, sydvästen har jag haft hur länge som helst = minst 40 år. Saxen finns på jobbet den är funktionell men inte särskilt vacker. Det var verkligen spännande att upptäcka en ny sidan av verkligheten.
      Kram

  3. Bra jobbat och fina bilder!
    Jag noterade också att det fanns mycket orange inom huset. Hade ingen aning om detta innan jag började leta.
    Minns också 70-talet då mycket i hemmen var just i orange, brunt och grönt.; alltifrån serviser, tyger, möbler och annat.
    Men nu tycks färgen vara starkt på frammarsch igen.
    Kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.