Populär

Det är otroligt vilken genomslagskraft Facebook har. När jag gjorde ett inlägg och länkade hit till bloggen så sköt besöksstatistiken genast i höjden på ett helt osannolikt sätt. Nu är inte höga besökssiffror allt här i världen så jag kommer som tidigare att vara sparsam med den typen av länkar. Roligast är det med dig som hittar hit utan att bli dirigerad men alla är såklart välkomna. I kväll har jag suttit på köksbordet och fotograferat. Upptäckte att våra lampor verkligen skulle behöva en rengöring. Men det hann jag inte med ikväll utan det var såklart fotograferandet som stod i fokus. Idag är det Mono Monday på blip och dagens tema för det var Illuminate. Efter en del exponeringar blev det den här bilden jag valde. 

260-lampa

6 svar

 1. Hej, jag länkar ju också via Facebook, då vet alla när jag har uppdaterat. Det är ju trots allt bara mina vänner som hittar mig via facebook och det får dom ju gärna göra.
  Men du, var hittar jag fotot som du vann andra pris med?
  Ha det gott i novemberrusket
  Kramen

  1. Fotot finns dels i ett blogginlägg här det är den på spiraltrappan. Sen finns den också som en länk från FB där jag berättade om priset om man scrollar ner i kommentarerna så hittar man länken.
   Kram

 2. Fota lampor är jättehärligt, både otvättade och tvättade. Din bild är både ljus och mörk! Jag länkade till FB ett tag, utan större effekt. Många av mina bekanta och vänner är inte bloggläsare, eller hinner inte läsa. På min allra första blogg fick jag en dag en mycket hög besökssiffra – det visade sig vara flera som fått det och jag fick förklaringen att sökmotorer ibland gör storsvep för att fånga in ..

  1. Tja det är viktigare för mig att ha några som verkligen gillar de jag skriver och fotar än en massa tillfälliga besökare. Så jag kommer nog att fortsätta som jag gjort länka ibland men oftast inte.
   Kram

 3. Jag länkar aldrig via Facebook eftersom en del inte känner till min blogg och jag vill att det så ska förbli. Men visst ger det effekt om man vill höja besökssiffrorna. Ibland kan man inte få allt 😉

  Fotografera lampor är svårt tycker jag men som vanligt fick du till det1

  God fredag!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.