Söndagkväll

Nu har våra besökare rest iväg. Extrasängen är nerburen i källaren och middagen avnjuten på tu man hand. Lägenheten känns lite ödslig. Imorgon börjar jag jobba. Vardagslunk med tydliga rutiner. Det är i alla fall vad jag hoppas på. Det har varit en härlig sommar med både ensamhet och gemenskap och nu känner jag mig redo att möta hösten.

161 Fiskare

18 svar

  1. Det blev bra, lite vemodigt men ok. Känner helt tydligt att jag är klar och redo för det nya. Har en massa komp att ta ut så jag kommer att vara ledig i slutet av veckan vilket också känns bra.

 1. Lycka till med det nya! Det kommer att gå superbra!
  Och friskt vågat är hälften vunnet.
  Nu blir det bara en kort kommentar för fem längre kommentarer har inte ått igenom trots att 19-1=18 så säger det att jag svarar fel.
  Kram!

  1. Usch så irriterande. Jag håller absolut med om att 19-1 =18 och inget annat. Jag tackar och bockar för ditt tålamod och ditt lycka till. Det känns bara bra just nu. Imorgon tjuvstartar jag med ett litet eftermiddagsmöte på nya jobbet. Sen passar jag på att vara ledig fredag och måndag så jag ska vara pigg och så när jag väl börjar på riktigt.
   Kram

  1. Tack Bosse. Det var en härlig resa också. Skåne levererade kan man säga. I Dalsland regnade det mest men det var fint på sitt sätt.
   En usel uppkoppling och en hel del annat har gjort att jag inte hunnit med dina lekar. Men jag kikar in när jag kan. Dessutom har vi bara sten på stranden på torpet så sandslott är inte min paradgren 🙂
   Kram

 2. Åh så fint de bilden harmonierar med texten. Ensamhet, men ändå en viss förnöjsamhet!

  Önskar dig en härlig jobbhöst!

 3. Vilket fantastiskt foto du bjuder på, jag blev alldeles hänförd! Både av kompositionen med fiskebåten och vattnet, och färgerna och blänket sen! Magnifikt! Jag har precis klarat mig en vecka utan uppkoppling annat än på mobilen och det har gått utmärkt, men så har det ju också varit OS på burken, helt okej för en sportnörd även om jag måste säga att det var det sämsta OS jag varit med om vad gäller tillgänglighet. Fel kanaler, fel tid på dygnet, fy så trist…
  Det låter dock som om du hunnit ladda batterierna, jag gör det nu då hösten nalkas, underbart att strosa i skogen när det är mindre mygg och annat elände…
  Kram

  1. Tack Paula. Jag tror att det kan vara nyttigt att vara lite urkopplad då och då. Ska jobba på det nu i höst. Funderar på att släcka ner facebookkontot men har ännu inte beslutat mig.
   Hösten kan var en härlig årstid.
   Kram

 4. Spännande med nytt jobb och vad skönt att du känner dig redo. När en har haft en hel sommar är det skönt med höst. Bra med fyra årstider, en hinner inte bli less. Kram

  1. Visst är det så. Hösten kan ju vara jätte härlig med svamp och brasor.
   Idag regnar det här i Enskede och det känns faktiskt helt ok.
   Kram

 5. Önskar dig en fin höst med många härliga fotoupplevelser❣
  Ha försökt kommenterat tusen gånger men stött på samma problem som Ditte!?
  Kram

 6. En fantastisk bild Kersti! Gemenskap och stillhet. Otroligt vackert! 🙂 Jag hoppas att du har landat skönt i vardagslunken igen och att det känns bra? 🙂 Jag kikar in och läser men har inte lyckats kommentera på väldigt länge. Kontrollsiffrorna och jag kommer tydligen inte fram till samma svar. Jag vet inte om det är datorn eller jag som behöver gå om matematiken i lågstadiet. 😉 Men nu håller jag tummarna för att det går denna gång.

  Kram på dig♥

  1. Tack snälla. Med nytt jobb är det ännu inte så mycket lunk men allt känns roligt och helt rätt så jag ser fram emot en härlig höst.
   Det har varit problem med att kommentera och jag tror inte att det berott på era bristande matematikkunskaper. Jag har fått hjälp av suporten på mitt webbhotell så nu ska det fungera utan problem.
   Tack för att du haft tålamod att skriva trots problemen med att publicera.
   Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.