Vindstilla

Ett fantastiskt besked nådde mig på lördagsmorgonen. Förändringens vindarna verkar ha mojnat. Det är trevligt när ens chefer lyssnar på berörda föräldrar och tänker om.  Speciellt bra blir det för barnen, vi andra klarar oss alltid. Men visst känns det skönt att det som är bra och fungerar får vara kvar. Jag  tycker det är trevligt när det är vindstilla eller på sin höjd en stilla sommarvind, så nu jag ser fram emot att få ägna min energi till att jobba med barnen istället för att skriva konsekvensanalyser.

Strandvägen

Stockholm är vackert på vintern också. Här är Strandvägen sett från vattnet.

6 svar

 1. Å, vilken bra nyhet, sådana behöver man. Antar att det har med dokumentation att göra och där håller jag med dig ofta tar dokumentationen för mycket tid utan att fylla något syfte. Vi som arbetar med barn och ungdomar vill ha tid till att göra vårt jobb helt enkelt 🙂

  Ha det fint! Kram

  1. Det var ett förslag om att omfördela resurser som gick ut på att det ställe där jag arbetar skulle läggas ner. Tack och lov har de ändrat sig.
   Kram

 2. Stockholm är ALLTID vackert, tycker jag lantlollan…

  Skönt när inte pengarna får styra alltid, för jag antar att det handlar om förändring pga ekonomin….

  1. Det var ett förslag om att lägga ner den verksamhet där jag arbetar. Visst handlar det ytterst om pengar. Man skulle omfördela resurser som det så fint heter.

 3. Instämmer till fullo! Och när det handlar om barn och deras bästa får inte det ekonomiska styra.
  Skönt att det blev förnuftert här.
  Och bilden är så fin! Stockholm är verkligen städernas stad.
  Kram!

  1. Ja det var en lättnad att de ändrade sig. Annars hade habiliteringsenheterna stängts och i terapeuter spritts ut på habiliterinscenter runt länet.
   Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.