Tillbaka på topet

Efter Skottlandsresan har jag nu landat. Det vill säga jag är tillbaka på torpet. Idag har Sörmland ( i alla fall den del där jag är) visat sig från sin allra bästa sida. Det har inte bara bjudits på sol och ett visst mått av värme utan också en backe full av kantareller och  ett trädgårdsland fyllt av morötter, sockerärtor, sallad och pyttesmå väldigt goda sommarsquash. Och som om det inte skulle vara nog växer det blåbär i överflöd precis utanför knuten.  Idag blev det en riktig gourmetmiddag i trädgårdsmöbeln med utsikt över sjö och hagar.

Middag (1 av 1)

 

2 svar

  1. Sörmland är fint, när det visar sig från sin bästa sida. Jag brukar tillbringa en långhelg, eller vecka där nästan varje år. Men inte denna sommar.

    1. Här är det nästan alltid från den bästa sidan 🙂 Jag har varit på torpet varje sommar i hela mitt liv. Mina farföräldrar köpte det för att landskapet påminner lite om Dalarna, som min farfar kom från. Här finner jag ro och avkoppling men blir nästan lite folkskygg på kuppen. Tur att jag kan åka in till metropolen Malmköping lite då och då för att se lite folk 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.