Torsdagsmiddag

När mannen ute på galej passar jag på att bjuda döttrarna på middag. Ber sonen (kocken) om förslag på en restaurang där även vegetarianer kan bli väl omhändertagna. Han tipsade om Woodstockholm och vi blev inte besvikna. Vi hade inte bokat bord men den vänliga servitören fixade plats åt oss vid ett långbord. Stället, som inte är stort, var i det närmaste fullsatt. Stämningen var gemytlig och servitören mycket trevlig. Trots att det var mycket folk så tog han sig tid med gästerna så att man kände sig väl omhändertagen. Det var välgörande med de lugnet han utstrålade, ingen stress, inget jäkt och alla fick vad de skulle ha i god ordning.  Vi valde vegetariskt alla tre. Det blev arancini en Siciliansk rätt där risotto formas till bollar som fylls, i det här fallet med Mozzarella, och sedan friteras. Till det serverades hjärtsallad och gulbeta. Varsitt glas vitt vin, också det från Sicilien, kostade vi på oss så här på torsdagskvällen.  Det blev en mycket trevlig stund tillsammans en vanlig torsdagskväll. Och  så trevligt hade vi det att jag helt glömde bort att fotografera.

Morötter

 

9 svar

 1. Just bemötandet och andan på restaurangen betyder väldigt mycket. Jag vill ha en avkopplande miljö som inte är högljudd när jag är ute och äter. Sedan lät maten dessutom fantastiskt god!

  Kram och trevlig fredag!

  1. Först kändes det lite väl högljutt men det gick över och sedan var det bara trevligt. Maten var superb, ett ställe att rekomendera.
   Kram

 2. Det lät riktigt mysigt det där. Vattnas i munnen. Tur jag har lite Riesling hemma, och musslor på rostat bröd. Perfekt till På spåret. Och Skavlan och Game of thrones… Fin tv-kväll !

  1. Det var en väldigt trevlig kväll. Och fredagskvällen blev inte sämre när min bokklubb bokmalarna träffades och åt middag här hemma hos mig. Alla hade med sig något gott. det blev godis för både kropp och själv. Härligt att ha sådana goda vänner. Vi lämnade tv därhän. Men annars gillar jag både På spåret, Skavlan och Game of thrones.
   Hoppas du haft en härlig kväll

 3. Det lät som en riktigt trevlig torsdagskväll. Riktig kvalitetstid. Jag tar nästan aldrig kort när vi äter ute på restaurang. Systemkameran brukar vara hemma. Sedan kommer jag på mobilen när det är lite rester kvar på tallriken. 🙂
  Trevlig helgkram Bosse

 4. Vad trevligt! Och extra roligt med både god mat och bra bemötande, en kombination som inte är helt vanlig på en del av Stockholm krogar.
  Jag har haft Woodstock i tankarna, men det har stannat just där. När jag kommer hem ska jag absolut besöka restaurangen.
  Jättemysigt med en kväll här med döttrarna.
  Stor kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.