Tyresta

Ena dagen stadsfoto nästa dag natur.
En skön dag i Tyresta tillsammans med naturfotogruppen.
Det är betydligt lättare med motiv som står stilla. Här är två mobilbilder i väntan på att min dator ska komma tillbaka hem igen så jag kan ladda upp dagens bilder från min systemkamera.

Ormbunke i motljus Tyresta

6 svar

 1. Hoppas din systemkamera har kommit lyckligt hem igen. Mobilbilderna är läckra. Jag som gillar att leka kunde inte låta bli fast det inte är lätt. Mina fem favoritbilder i ditt fina bildspel är 5, 11, 15, 19 och 21 som jag aldrig kan titta mig mätt på. 🙂 Måndagskram Bosse

  1. Systemkameran fungerar men jag kan inte ladda in bilderna i datorn och behandla dem eftersom datorn är på reparation. Jag fotar i raw och min gamla dator klarar inte av att läsa min nya kameras rawfiler. Det här med teknik är den tråkiga avigsidan av fotograferingen.
   Jag har ett kul macriobjektiv som man klämmer fast på mobilen, då kan man komma väldig nära. Det är kul att leka med.
   Kul att du tycker så mycket om mina bilder. Jag som tänkte att det snart är dags att byta bildspel men jag kommer att lägga in de gamla bilderna under fliken fotografier så då kan du ju alltid titta på dem där när du har lust.

 2. Läser din kommentar här ovanför där du beskriver att du har ett objektiv för mobilen, kul! Jag har nu äntligen förberett min mobil så jag kanske eventuell någon gång kan fota och överföra bilder till t.ex sociala medier. För att inte tala om filmsnuttar. Jag har ju total teknikblockering i hjärnan och det behövs sannerligen en total omprogrammering för att jag ska våga ta tag i nya tekniska lösningar.
  Kramen

  1. Det där med teknik är svårt och ofta väldigt irriterande. Jag blir så frustrerad av att inte förstå. Helst ska allt bara fungera utan att man ska behöva tänka på det. Hoppas att du lyckas övervinna din blockering, för både bilder och filmer från dig ser jag gärna mer av. Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.