Underhållning

I orostider och när kölden blåser kallt runt knuten är det bra att mata folket med kakor. Det kan göra att de håller sig lugna ett tag och slår sig till ro och njuter. Idag har vi fått lite kakor i form av lunch och underhållning. Vi höll oss hyfsat lugna under den tid det begav sig. I alla fall alla vi vuxna, men där var en liten en som hade mycket spring i benen. Hon fastnade på bild men på ett något oklart sätt som jag tyckte var rätt charmigt.  Jonas Franksson, som bland annat var med och gjorde Cp-magasinets, bjöd på underhållande och tänkvärda ord från sin uppväxt och vardag som rörelsehindrad samt ett smakprov från nämnda magasin. Är du nyfiken kan du du se det i SVT öppna arkiv . Sedan spelade Lise& Gertrud och då var det bara att kapitulera och njuta av de där ”kakorna” i fulla drag. 

 

268-tiny

 

3 svar

 1. Det brukar vara intressant att lyssna till någon som talar utifrån egen erfarenhet. Men är man lite yngre så är det nog svårt att undvika spring i benen 😉

  Hoppas det blir ett bra medarbetarsamtal. Mitt är också i morgon…

  Kram och trevlig onsdag!

 2. Vilken trevlig eftermiddag! Sådana behöver man då och då.
  Jag skall helt klart se ”Öppet arkiv”, detta intresserar mig mycket. Bilden på den lilla flickan med spring i benen var charmig och rörelse är ju bra för kroppen.
  Lise och Gertrud har jag hört flera gånger och det är alltid njutbart att lyssna på dem.
  Kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.