Upptagen med annat

Eller kanske snarare upptagen med inget. Tar mig tid att vara frånkopplad. Tar mig tid att vara utan mobil och internet. Tänker att jag är på avgiftning och långsamt hittar tillbaka till tystnaden och det där mellanrummet jag tjatar så om. Det tar tid att ingenting göra. Det tar tid att landa och hitta tillbaka till orden bortom de snabba kickarnas värld. Jag har små svarta anteckningsböcker som det börjar bli dags att fylla med funderingar igen. Så som jag gjorde förut innan allt det där digitala på allvar fick mig i sina klor. Jag kommer inte att stänga av eller stänga ner utan (som du redan märkt) bara vara lite mer sparsam med tiden här i den virtuella världen. Sticka klart kofta nummer två, läsa klart en hel drös med böcker och skriva ett och annat inlägg när andan faller på.

8 svar

 1. Goda tankar och gott att läsa. Tror det är viktigt att vara varsam med den tid man har och att koppla bort och koppla av är viktigt. Tid för landning i i att just inte göra så mycket utan bara vara här och nu.
  Kram!

 2. Man ska göra det som känns rätt. Att koppla av är väldigt viktigt och vad är bättre avkoppling än att läsa? Det skulle kanske vara att baka men verkar jag vara ensam om att tycka…

  Kram

  1. Jag kan känna det när jag lagar mat så jag kan förstå att du känner det när du bakar. Kruxet med bakning är att man får så många onyttigheter som man/jag gladeligen proppar i mig.
   Kram

 3. Det är verkligen ett dilemma, att behöva vara uppkopplad både på jobbet och fritiden. Och hjärnan orkar inte/hinner inte/ vill inte vara med! Hoppas du hittar en bra balans!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.