Vinter igen

Och så blev det vinter igen. Det blåser kalla vindar utanför fönstret och jag sitter med fötterna i en balja vatten och planerar för ett äventyr på andra sidan jordklotet. Det värmer på flera sätt.
Man ska vara rädd om sina fötter, därav fotbadet. Det är fötterna som ska bära en genom livet så det är värda lite extra omsorg då och då. Jag är inte så bra på det, mina fötter är hopplöst försummade men just i dag försöker jag med en uppryckning. Och som med så mycket annat är det likadant med detta. När jag väl kommer till skott undrar jag förvånat varför jag inte gör det här oftare. Att det ska vara så svårt att skämma bort sig själv. Men nu har jag i alla fall haft en stunds njutning både för kropp och själ och utanför fönstret fortsätter snön att yra. 

 

 

8 svar

 1. Klart att man ska ta hand om sig själv. Om man inte själv gör det, vem ska då göra det? Fotbad låter behagligt!

  Önskar dig ett gott nytt 2017!
  Och en fin resa
  Kram Christina

 2. Visst ska fötterna bära en länge. Vintern ja den fortsätter, vi har ju haft kvar det vita och fick nu påfyll, men denna gång måttlig mängd 🙂
  Härlig bild att gå i!
  Kram

 3. Fötterna ska vi vara rädda om! Min mamma unnade sig alltid regelbundna besök hos fotvårdsspecialist. Men själv kommer jag aldrig till skott…

  Trevlig trettonafton!

 4. Fötterna ska bära oss och är värda all omsorg men det är lätt att det inte blir av.
  Har börjat bättra mig.
  Låter härligt med en resa till andra sidan jorden och jag önskar dig en fantastosk resa och nu sker den ju dessutom med och på lätta fötter.
  Kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.