Frisk

Det är fantastiskt att må bra.  Jag tror inte alltid vi värdesätter det så mycket som vi borde.  Nu när jag kravlat mig upp ur förkylningens grepp och återvänt till yttervärlden är det en helt fantastisk känsla. Att vara med, att orka och att komma ut och se hösten live och inte bara inifrån.  Men det finns lite kondition och smidighet att återerövra. Idag var jag på första yogapasset på över en månad. Vilken kick. Trots att jag var helt slut efteråt liksom svävade jag därifrån. Märkligt det här med motion och endorfin. Nästan så att jag kan förstå de där extremsportarna. Men var lugn det finns inte på min karta. Två till tre yogapass i veckan och möjligen någon,  högst 10 min, långsam joggingtur, det är vad jag tror att jag kan hantera. För jag har ju trots allt köpt ett par joggingskor. Men jag har också upptäkt att det fungerar att gå i dem också. Så kanske jag nöjer mig med yogan. Men en sak är säker, imorgon finns här en som kommer att ha träningsvärk.

Träd

6 svar

 1. Det är ett tema som jag ofta funderat på genom de sista tjugofem åren sedan jag blev kroniskt sjuk. Jag ler när jag tänker tillbaka på hur jag kunde gnälla över en jobbig manlig förkylning. 🙂 Visserligen bara till mamma eller någon flickvän. Det blir ett annat perspektiv när man åker på käftsmällar. Jag har blivit mycket bättre på att se det lilla i det stora. Värdesätter livet på ett annat sätt. Höstkramar från Bosse Tänkare

  1. Det är egentligen tråkigt att livet måste ställas på sin spets för att man ska förstå att uppskatta det lilla. Jag försöker verkligen, vissa dagar lyckas jag bättre. Bäst går det på torptrappan i tystnaden. Kram och trevlig fredag.

 2. Skönt att du mår bättre, Härligt att vara på G igen 🙂
  …och nu är förkylningen här hos mig och hälsar på…. men det bästa med förkylningar är ju att man vet att de är övergående och man blir frisk igen.

  Ha det fint! Och njut av helgen 🙂

  Kramar

  1. Tråkigt att den drabbat dig också. Jag njuter av att känna mig frisk. Det är en fantastisk känsla hoas att du snart blir det du också. Kram

 3. Skönt att du är piggare. Tillvaron blir då så mycket enklare och roligare.
  Ja, frisk? Jag tror jag är det, inga förkylningar eller så, men en hudcancer finns vilande. Men jag väljer att känna mig frisk så länge den inte tar för mycket av mig.
  Yoga låter så spännande och är ju verkligen träning på alla de sätt. Ännu har jag aldrig provat på det, men säkert skulle min stela kropp tycka om det.
  Joggar gör jag bara efter en buss eller fter barnbarnen, men går det gör jag; gärna , ofta och länge…Och jag funderar så bra då.
  Ha det bra!
  Trevlig kväll!

  1. Att gå är härligt. Jag gör det mycket eftersom vi har hund. Men just nu är han utlånad och då blir det inte så mycket av den varan. Hoppas att cancern fortsätter att hålla sig i skymundan. Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.