Lite trött

Det finns mycket som kan ta på krafterna. Allt från att omorganisera och samtidigt evakuera till att cykla till jobbet i nästan full storm (det kändes i alla fall så). Samtidigt finns många ljusglimtar och av att cykla blir man både stark och vältränad, det är i alla fall vad jag inbillar mig. Men att röja och packa ihop en hel verksamhet kan gör även den mest uthålliga lite matt. Och att samtidigt fundera över hur det ska bli när fyra enheter ska bli en kan vissa dagar te sig helt övermäktigt. Så bland flyttkartongerna och slänghögarna börjar jag alltmer längta efter semester.

Cykelvägen
 

5 svar

 1. Här över bron kan det ju vara tufft att cykla och mycket berende på väder och vind. Och troligen hinne du inte i vackert väder titta på utsikten heller.
  Ja, dessa omorganisationer och sammanslagningar – man kan bli trött för mindre och dessutom packning därtill- Förstår att du längtar efter semester.
  Kram!

  1. Jag cyklar längs med Årstaviken istället för över bron. Färre cyklister och trevligare väg. Hinner faktiskt njuta lite av utsikten under vägen. Västerbron är det tuffa partiet.
   Det här med hopslagning och packning ja det är som det är. Man får rensat i högarna i alla fall och det är ju alltid bra.
   Kram!

 2. Hur väl känner jag inte igen det där. Vi har packat och flyttat otaliga gånger på senare år och även i höst byter vi lokaler och arbetsrum. Hoppas vi kan få arbetsro sedan men vi får nog flytta en gång till. Att cykla är härlig motion, i alla fall så länge det inte blåser för mycket.

  Kram och ha en härlig midsommarafton!

  1. Det verkar vara något som många ägnar sig åt med jämna mellanrum. Vi ska packa ner hela vår verksamhet för att evakuera i ett och ett halvt år. Så just nu känns det ganska kaotiskt även om det finns en plan. Allt ska vara nedpackat när vi går på semester vilket är ganska snart. Och förhoppningsvis är våra evakueringslokaler iordningställda så att allt kan flyttas dit under sommaren. Men än har det arbetet inte påbörjats så vi får se hur det blir med den saken.
   Att cykla är fantastiskt men bäst när det inte blåser.
   Kram och hoppas att du får en riktigt trevlig midsommar .

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.