Regn

Det är årets längta dag och det regnar. Liksom jag kan njuta av soliga dagar njuter jag av den här regndagen. Imorgon är det midsommarafton och det ska regna då med. Precis så som det så ofta gör just den här dagen på året. Det gör inte så mycket eftersom vi inte blir så många och att vi kan sitta under tak. Precis hur många vi blir är lite oklart eftersom sonen inte riktigt kan ge besked. Men precis som med vädret är det som vanligt och något man inte riktigt kan göra något åt.  Helt säkert är att det kommer att bli trevligt hur det än blir. 

 

4 svar

 1. Glad midsommar 🙂
  Prognosen är visst ändrad här. Till vår stora förvåning bokstavligt talat ”lyser” regnet med sin frånvaro 😉 … åtminstone än så länge 🙂
  Kramis

 2. Glad midsommar till dig!

  Jag hoppas på uppehållsväder hela dagen! Ån så länge har vi ömsom litet sol sedan vita skyar som skymmer solen. Helt OK. Regn dämpar supandet ute på sta´n brukar jag tänka… Det är förstås positivt även om de flesta tycker regn är negativt 🙂

  Jag har försökt att få in din blogg i flödet på Bloglovin, men misslyckats. Vet du om någon klarat det? Tack för att du tittade in till mig igen!

  1. Hopas att du fick en regnfri midsommarafton. Så vart det inte hos oss men det blev trevligt i alla fall.
   Jag vet inte om det är någon som lyckats få in min blogg i flödet och har ingen aning om varför det inte går. Jag gick in och provade själv och då fungerade det.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.