Snö

 På kören är det julsånger som gäller och snön fortsätter att falla. Det kom lite plötsligt efter den långa milda hösten men det känns trots det lite mysigt att pulsa iväg till tunnelbanan på morgonen. Vinter med snö är helt ok vinter med slask är jag gärna utan.  Och eftersom slask är mer vanligt förekommande här på min breddgrad så gäller det att njuta så mycket man kan när det är lite minus och vitt därute.  Annars lunkar det på, livet. Det är måndag och så är det fredag. Där emellan allt det som ännu inte blivit rutin och som känns nytt och spännande och ibland lite läskigt.  Men på ett bra sätt som är hanterbart. Och så läser jag guideböcker och samlar information och det är riktigt spännande. 

lilja-2

4 svar

  1. Tack Tove. Julsånger är passande i allt det här vita. Men nu har det tyvärr börjat töa vilket jag inte alls tycker om. -5 och ett vitt täcke av snö det är min önskevinter.
   Kram

 1. Tö och slask gillas inte men tyvärr är det oftast så den skånska vintern ser ut. Då får det hellre vara barmark. Synd att snön inte stannade hos er. Men jag förmodar att det helt enkelt var för tidigt…

  Kram

  1. Fortfarande väldigt mycket snö. Idag har det varit en underbar vinterdag så som när vintern är som bäst. Men väderprognosen säger att tö är att vänta så ja det var väl bra att vi njöt idag.
   Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.